TPAO Anaokulu
YENİŞEHİR MAH.KUYUBAŞI TOKİ / MERKEZ/BATMAN

VİZYON

Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini okulumuzda uygulayarak, yaratıcı bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla, pozitif enerjiyle okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak amacıyla çalışmak ve projeler üretmek.

MİSYON

Biz TPAO Anaokulu olarak 37-66 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlamak, yaparak, yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz. İnanıyoruz ki Öğrenci merkezli ve öğrencilerin doğasına uygun bu eğitim hedeflerimizle velilerimizi de kazanarak geleceğin aydın, medeniyete kazandırılmış bireylerine kavuşabiliriz.

değerler eğitimi 1. liği okulum temiz belgesi. beyaz bayrak sıfır atık belgesi
Öğretim Şekli :ikili eğitim

ikili eğitim

Ders Başlama ve Bitiş